Storindkøb online – billigt, nemt og bekvemt?

Storindkøb online – billigt, nemt og bekvemt?

Indkøb og dagligvarer er et brandvarmt emne i dagens Danmark, og nu er der en ny, spændende og anderledes spiller på banen!

For er der nogen bedre følelse, end at have alle dine livsnødvendige dagligvarer på lager, i rigelige mængder, og tilmed til en skarp pris?

Slut med at betale overpris for varer du anser som en selvfølge i dagligdagen, slut med at stå som sild i en tønde i supermarkedskøen, slut med slæb og hold i ryggen, skrigende unger som tigger slik og at løbe tør for dine yndlingsvarer når du allermest har brug for dem, og allermindst gider at køre ud for at hente dem.

Tænk, hvis du kunne skifte alt dette ud med en rolig aften på sofaen efter puttetid, hvor du én gang månedligt laver status og bestiller dine varer online, blot med et klik på telefonen eller iPad ‘en?

Det hele leveres hjem til din hoveddør i kasser, og så behøver du ikke tænke yderligere på det. Smart, ikke?

Hvor finder du så denne magiske webshop, tænker du nok?

  • Jamen, den finder du på Kassepris.dk!

Hvorfor storindkøb?

Det vi danskere typisk forbinder med storindkøb er nok grænsehandel, men det er nu langt nemmere og hurtigere at handle ind i store mængder.

Storindkøb online har i en del år været meget populært i USA. Specielt børnefamilier, mennesker der har en travl hverdag eller langt til nærmeste supermarked, er rigtig glade for denne form for indkøb. Også blot mennesker, der nyder at have de vigtige ting på plads!

Ved at bestille dagligvarer i kasser online, får du både fordelagtige priser og nok til at turde glemme tanken om indkøb for en stund. En stor del af det storindkøb kan tilbyde, er komfort!

Du får også adgang til en anden type produkter end i det gængse supermarked, som for eksempel engros størrelser. Og så får du det ovenikøbet leveret hjem til døren, så du slipper for bøvl og tunge løft!

Eksempler på produkter du kan købe på Kassepris.dk, kunne for eksempel være babymad i pouches med skruelåg, hygiejne bind, juicebriks, tomat på dåse, håndsæbe, opvasketabs, toiletpapir og køkkenrulle, pasta, proteinpulver, chips og snacks, batterier og meget mere!

De eneste præmisser er, at du køber i hele kasser og bestiller for minimum 500 kr. – og så er fragten inkluderet!

Ingen medlemskaber eller skjulte gebyrer her!

Hvis dette lyder som noget for din familie, så hop ind på kassepris.dk, og nyd det banebrydende koncept!

Hvem står bag?

Direktør Victor Halle er en ung mand på 27 år, med fingeren på pulsen. Udover for nyligt have åbnet Kassepris.dk, er han også indehaver af webshoppen Elenas.dk.

Elenas.dk har leveret ”Smagen af Grækenland” til danskerne i over 10 år, og findes også som fysisk butik i byen Lem, 7860 Spøttrup.  Virksomheden er tilmed udvidet i år 2022, så du nu kan finde varer fra alle dine yndlings ferier, hvad end det er Spanien, Asien, Frankrig, Sverige eller Italien!

Victor Halle siger selv om sine virksomheder, at det startede som en familie passion for Grækenland og ønsket om at dele den glæde med andre. Men som årene gik har det nu udviklet sig til en kærlighed for gode varer til en fair pris, samt at have den gode kundeoplevelse og kundeservice i højsædet.

”Min dag er altid en god dag, hvis jeg ved at jeg har gjort nogen glade!” siger Victor Halle.

Tilbage til blog